• 1402/12/22 - 11:34
  • تعداد بازدید : 123
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
دکتر حسینی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان قائمشهر گفت:

نظارت بهداشتی مستمر کارشناسان نظارت اداره دامپزشکی قائمشهر از کشتارگاه های صنعتی طیور در طرح ویژه ماه رمضان و نوروز 1403

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان قائمشهر به نقل از دکتر سید محمد حسینی رئیس اداره دامپزشکی این شهرستان خبر داد؛ با توجه به دستورالعمل های سازمان دامپزشکی کشور، مسئولیت نظارت بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی برعهده دامپزشکی بوده و کشتارگاه های صنعتی طیور یکی از این مراکز می باشند

حسینی گفت؛ کارشناسان نظارت اداره دامپزشکی قائمشهر به منظور اطمینان از اجرای تمام ضوابط و دستورالعمل های بهداشتی در کشتارگاه، به صورت مستمر بر روند دریافت مرغ زنده و مراحل کشتار تا عرضه گوشت مرغ، نظارت دارند.

دکتر سید محمد حسینی اظهار داشت: جهت عرضه گوشت مرغ با کیفیت، علاوه بر نظارت بر مراحل مختلف جوجه ریزی، واکسیناسیون به موقع طیور، گزارش به موقع بیماری های طیور، توسط کارشناسان این اداره و رعایت شرایط بهداشتی سالن های مختلف کشتارگاه شامل(سالن انتظار کشتار، سالن کشتار و پرکنی، سالن تخلیه اندرونه،چیلر و خط آبچکان لاشه ها، پیش سرد اولیه، سالن های قطعه بندی و بسته بندی، سکوی بارگیری گوشت مرغ و...) از اهمیت ویژه ای بر خوردار است که توسط ناظر عالی دولتی مستقر در کشتارگاه و مسئول فنی بهداشتی بخش خصوصی دامپزشکی در کشتارگاه به صورت دقیق بررسی می شود.

وی در ادامه بیان داشت: مسئولین فنی بهداشتی کشتارگاه و کارشناسان دامپزشکی به عنوان تیم نظارت فنی- بهداشتی بر مراحل مختلف استحصال گوشت طیور، از ذبح تا بسته بندی آن در راستای اجرای دقیق ضوابط و مقررات بهداشتی سازمان دامپزشکی، همچنین رعایت دقیق آخرین دستورالعمل‌های ستاد تنظیم بازار مرغ، پیشگیری از بروز احتمالی بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان و تأمین سلامت و امنیت غذایی آحاد جامعه نظارت کامل و همه جانبه را دارند.

  • گروه خبری : اخبارشهرستان صفحه اصلی,شهرستان قائمشهر,گروه خبری
  • کد خبر : 316382
کلمات کلیدی
khabar ghaemshahr

khabar ghaemshahr

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید